• Gratis franco levering
  • Scherp geprijsd
  • Wereldwijd verkocht
  • Duurzaam

Over ons

Niemand wil geluidsoverlast
Op kantoor is geluidsoverlast ergernis nummer 1. Collega's kletsen en giechelen, kantoormachines draaien, telefoons rinkelen en deuren slaan dicht. Het is moeilijk om met al dit achtergrondgeluid nog goed te presteren. Uit onderzoek blijkt dat het ongeveer 23 minuten duurt om weer de concentratie te herpakken na afleiding. Dit betekent dat één afleiding per uur zorgt voor drie verspilde uren per werkdag. Dat is veel.

 

Onze missie is akoestisch comfort op kantoor
Daarom hebben we betaalbare akoestische units gemaakt voor elke kantoorruimte. Justbooth is de eerste stap naar stilte, focus en productief werken. De afgelopen zes jaar hebben we de Hushoffice collectie opgezet. Een premium merk bestaande uit diverse akoestische units, dat bekend is op elk continent en in meer dan 40 landen. We hebben al onze kennis en ervaring toegepast bij het creëren van Justbooth, zodat elk kantoor een kans op rust heeft.

 

Ontwikkeld door Hushoffice

Wij van Be-Max zijn de exclusieve importeur van Mikomax Smart Office en dus ook de Hushoffice collectie binnen de Benelux. Wij verkopen diverse akoestische en mobiele werkcabines, die zorgen voor een flexibele omgeving voor de werknemers om in stilte en privacy te werken. Hoogwaardige akoestische cabines voor telefoongesprekken, één-op-één werk, videoconferenties, klantvergaderingen en teamwerk.

De eenvoudigste oplossingen zijn de beste. Je hebt alleen een unit nodig. Justbooth.